More

  Dorpsplatform Prinsenbeek start Beeks Panel

  Wilt u meepraten over zaken die spelen in het dorp? Schrijf u dan nu in het Prinsenbeek Panel! Het Dorpsplatform Prinsenbeek behartigt de belangen van de bewoners van Prinsenbeek. Om dit zo goed mogelijk te doen roepen wij bewoners van Prinsenbeek op om aan te sluiten bij het Prinsenbeek Panel. Op deze manier kunnen bewoners op een laagdrempelige manier meepraten over zaken die in het dorp spelen. Of het nu gaat over de toegankelijkheid, Beeks Buiten of de zorg: het Dorpsplatform pakt het graag, samen met u, op.

  Hoe werkt het Prinsenbeek Panel?

  Op het moment dat u zich inschrijft voor het Prinsenbeek Panel zal u maximaal één keer per kwartaal gevraagd worden om uw mening te geven over actuele zaken. Op deze manier krijgt het Dorpsplatform een nog sterkere basis richting de gemeente en andere actoren binnen de lopende processen. Alle gegevens worden anoniem verwerkt en het Dorpsplatform zal geen gegevens aan derden doorverkopen. Mocht u vooral over bepaalde onderwerpen mee willen praten is het mogelijk om uw voorkeur hiervoor aan te geven. U kunt zich hieronder inschrijven.

  Wat doet het Dorpsplatform?

  Dorpsplatform Prinsenbeek is een platform opgericht naar aanleiding van het dorpsplan en voor en door Bekenaren met hart voor het dorp. Het platform heeft naast de uitvoering van het Dorpsplan als taak de leefbaarheid in Prinsenbeek te consolideren en daar waar mogelijk verder te vergroten. Het Dorpsplatform is een onafhankelijke stichting en heeft in het verleden onder andere een grote rol gespeeld in de herinrichting van de markt, de toegankelijkheid van het dorp en het behoud van de speeltuinen in Prinsenbeek.

  Mocht u vragen of suggesties hebben is het Dorpsplatform te bereiken via contact@dorpsplatform-prinsenbeek.nl.

  Recente artikelen

  Gerelateerde berichten