More

  Verzamelplaatsen voor afvalcontainers

  De betreffende inwoners krijgen onderstaand bericht per brief van de gemeente Breda:

  In een groot deel van gemeente Breda zijn reeds verzamelplaatsen voor afvalcontainers aangewezen. De werkwijze om afvalcontainers voortaan centraal aan te bieden is vastgesteld in de eerste wijziging Nadere regels afvalstoffen Breda 2016. Binnenkort worden ook in uw omgeving dergelijke verzamelplaatsen aangelegd door het plaatsen van speciale tegels.

  klikoVerzamelplaatsen
  Een verzamelplaats herkent u aan een stoeptegel met het symbool van een container. Zet hier in rijen uw afvalcontainers met gesloten deksel en met het handvat en de wielen naar de straatkant. Houd de verzamelplaats veilig en zo goed mogelijk bereikbaar voor voetgangers, rolstoelers en voor de vuilniswagen. Op de achterkant van dit bericht vindt u een overzicht met de verzamelplaatsen in uw buurt. Het is de bedoeling dat u vanaf 2 augustus 2022 uw afvalcontainer op een verzamelplaats zet om deze te laten legen.

  Aanbieden afvalcontainers
  U mag uw afvalcontainers buiten zetten vanaf 21.00 uur de avond vóór de ophaaldag. Vanaf 7.00 uur beginnen de medewerkers van Afvalservice met het leegmaken. Zet daarom uw afvalcontainers op tijd op de verzamelplaats. Zet uw containers na het leegmaken zo snel mogelijk terug op uw eigen terrein, uiterlijk vóór 21.00 uur. Daarmee voorkomt u overlast.

  Recente artikelen

  Gerelateerde berichten