More

  Apotheek Prinsenbeek

  Apotheek Prinsenbeek

  Welke apotheek zit er in Prinsenbeek en wat bieden zij? 

  Boots Apotheek Prinsenbeek

  Adres: Middenweg 36
  Postcode: 4841 RR Prinsenbeek
  Tel: (076) 541 23 44
  Fax: (076) 543 01 54
  E-mail
  Website

  Hoe werkt de Boots apotheek in Prinsenbeek, lees hier alles over de werkwijze: https://www.bootsapotheek.nl/stores/boots-apotheek-prinsenbeek/

  Hoe werkt de medicijnkluis?
  Steeds meer Boots apotheken hebben een medicijnkluis. De medicijnkluis is een zelfbedienings-afhaalsysteem, waarmee medicijnen veilig en eenvoudig kunnen worden opgehaald. Dit kan 24 uur per dag en 7 dagen per week, zonder tussenkomst van één van de apotheek medewerkers. Zodra zij het (herhaal)recept hebben verwerkt, plaatsen zij de geneesmiddelen in de medicijnkluis.

  U ontvangt vervolgens via e-mail of SMS een bericht van de Boots Apotheek met een afhaalcode. Met deze afhaalcode kunt u zelf de medicijnen uit de medicijnkluis halen wanneer het u uitkomt, binnen 72 uur, zonder te wachten in de apotheek. Zie voor overige info en werkwijze van de medicijnkluis: https://www.bootsapotheek.nl/stores/boots-apotheek-prinsenbeek/

  Wat is een medirol/baxterrol en hoe kan ik dat aanvragen?
  Daar staan ze, in het kastje, de potjes en doosjes medicijnen. Welke waren ook alweer voor het hart? En welke voor de bloeddruk? U neemt een pil en dan gaat de telefoon. Even later weet u het niet meer: had ik die pil nu ingenomen of niet?

  Als u meerdere medicijnen tegelijk gebruikt, is het vaak lastig om overzicht te behouden. Bovendien nemen de doosjes en potjes flink wat ruimte in beslag. En dat moet ook allemaal mee als u een dagje weggaat, of op vakantie. Zo’n verwarrende situatie doet zich niet meer voor als u Medirol gebruikt.

  Wat is Medirol?
  Medirol is een service van Boots apotheek dat uit meerdere producten bestaat om het innemen van uw medicijnen makkelijker en veiliger te maken. Medirol bestaat uit een rol met medicijnzakjes en een persoonlijke informatiemap.

  Voor meer informatie over Medirol: https://www.boots.eu/medirol

  Recente artikelen

  Gerelateerde berichten