More

  Diëtiste

  Waar kan ik in Prinsenbeek terecht als ik vragen hebben over voeding? 
  Bij een diëtiste kunt u terecht voor vragen en adviezen. U kunt het beste nagaan bij uw verzekering waar u terecht kan. Voeding speelt een centrale rol bij de gezondheid en weerstand van de mens. Een diëtist kan daarom een uitkomst zijn voor mensen die baat hebben bij een bepaald dieet of voedingspatroon. Een diëtist analyseert voedings- en bewegingsgewoonten en kan aan de hand daarvan gericht advies geven en mensen begeleiden zodat zij gezonder gaan leven en beter in hun vel gaan zitten.

  Een diëtist kan bijvoorbeeld adviseren over voeding tijdens ziekte, bij overgewicht, eetstoornissen, voedingsallergieën, bij maag- en darmklachten of tijdens de zwangerschap. De diëtist zorgt daarbij voor een goede afstemming van verschillende factoren, zoals je leefomstandigheden, voedingsvoorkeur, leeftijd en gewicht.

  Meer informatie over diëtisten: 

  Is er een verwijzing nodig voor een diëtiste en wat zijn de kosten? 
  Dieetadvies door een diëtist kan geheel of gedeeltelijk gedekt worden door de basisverzekering. Vraag dit na bij uw zorgverzekeraar.

  Project voeding bij ouderen
  Vrijwilliger komt langs aan huis, geeft tips, laagdrempelig, geen kosten, mocht een diëtiste nodig zijn wordt deze ingeschakeld. Bel 076-5251500 of e-mail liesbethsmedinga@begintbijjou.nl

  Recente artikelen

  Gerelateerde berichten