More

  Individuele begeleiding

  Individuele begeleiding, wat is dat?
  Individuele begeleiding biedt ondersteuning bij dagelijkse algemene zaken, zoals bijvoorbeeld de administratie. De algemene zaken worden niet overgenomen, maar u krijgt hulp bij deze taken. Heeft u deze ondersteuning nodig dan kunt u in aanmerking komen voor individuele begeleiding.

  Ik wil gebruik maken van individuele begeleiding, kan dat?
  Individuele begeleiding valt onder de wet WMO, de wet die er is om mensen zo goed mogelijk in staat te stellen deel te blijven nemen aan de samenleving. Wanneer u gebruik wil maken van individuele begeleiding moet u een beschikking van de gemeente hebben. Hoe dat gaat kunt u vinden op de WMO pagina

  Daarnaast kunt u ook individuele thuisbegeleiding aanvragen binnen een WLZ, de Jeugdwet en via PGB.

  Moet ik een eigen bijdrage betalen?
  Ja, het CAK (Centraal Administratie Kantoor) berekent uw bijdrage. Lees meer op: nl

  Overzicht van gecontracteerde zorgaanbieders voor de maatwerkvoorziening begeleiding Wmo Breda

  https://www.breda.nl/gecontracteerde-zorgaanbieders-begeleiding

  Recente artikelen

  Gerelateerde berichten