More

  Wijkverpleging

  Bij wie kan ik terecht als ik wijkverpleging nodig heb in Prinsenbeek?Onder andere Buurtzorg en Thebe wijkverpleging geven wijkverpleging aan huis in Prinsenbeek.

  Welke zorg kan in Prinsenbeek thuis gegeven worden? U kunt zorg aan huis aanvragen als u hulp nodig heeft bij uw persoonlijke verzorging of als u een ziekte, palliatieve zorg, wond of een aandoening heeft. Daarnaast zijn er specialistische verpleegkundigen. Zij kunnen verpleegkundige handelingen die normaal gesproken in een ziekenhuis plaatsvinden bij u thuis uitvoeren. Met hulp aan huis kunt u langer zelfstandig thuis blijven wonen.

  Overige info zie onderstaande links:

  Zit er een eigen bijdrage op? Als u nog geen zorg ontvangt, kunt u een gesprek aanvragen met de wijkverpleegkundige. Zij stelt u tijdens het gesprek vragen waaruit blijkt en/of welke zorg u nodig heeft. Als blijkt dat u zorg nodig heeft, vragen wij de indicatie aan op basis van de Zorgverzekeringswet (Zvw). Hierbij worden alle kosten vergoed door uw zorgverzekeraar. Uw eigen risico wordt niet gebruikt.

  Heeft u al een indicatie Wet langdurige zorg (Wlz)?
  Dan kunt u thuiszorg ontvangen. Wij regelen de juiste zorgtoewijzing. De kosten van de thuiszorg worden vergoed vanuit de Wlz. U betaalt wel een eigen bijdrage. De hoogte van deze bijdrage hangt af van uw inkomen. Meer informatie over deze bijdrage leest u op Hetcak.nl.

  U kunt bij de onderstaande links per organisatie info inzien:

  Particuliere thuiszorg
  Buiten de reguliere thuiszorg is het ook mogelijk om particulier thuiszorg in te huren. Particuliere thuiszorg huur je zelf in. Het is per partij verschillend of het (gedeeltelijk) vergoed wordt. Dit moet je bij de zorgverzekeraar nagaan. Het zoeken van particuliere thuiszorg kan via Google. Er is een ruim aanbod aan particuliere thuiszorg. Daardoor het is lastig om alles hier te vermelden.

  Recente artikelen

  Gerelateerde berichten