Uitbreiding service Slimme Huisje

“Bent u toe aan (of… Wilt u) informatie en advies over handige hulpmiddelen die het zolang mogelijk zelfstandig wonen mogelijk maken?  Kom dan op 11 mei a.s. naar het Repaircafe in Thebe Hagedonk. Vrijwilligers van de Bezige Bijen kunnen u dan kosteloos met raad en daad terzijde staan. Openingstijd van 10.00 uur tot 12.30 uur elke tweede zaterdag van de maand.

Het Dorpsplatform heeft in samenwerking met de Bezige Bijen in de Dorpswerkplaats aan de Mastlanddreef 2a een ‘slim huisje’ ingericht. U heeft daarover zeker al iets over gehoord of gelezen.

Hier kunnen sinds eind november vorig jaar elke dinsdagochtend tussen 09.00  en 12.00 uur belangstellenden terecht voor informatie en  advies over handige hulpmiddelen die het zolang mogelijk zelfstandig blijven wonen gemakkelijker maken. Een flink aantal – vooral oudere-  dorpsgenoten heeft  hiervan al gebruik gemaakt.

Vanwege de grote belangstelling wordt deze service verder uitgebreid. Vanaf zaterdag 11 mei a.s. namelijk kunnen belangstellenden tijdens de openstellingstijden van het Repaircafe van de Bezige Bijen daar ook over het ‘slim huisje’ terecht voor het verkrijgen van informatie en advies.

Het Repaircafé is elke tweede zaterdag van de maand geopend  van 10.00 uur tot 12.30 uur in Thebe/Hagedonk. In een apart daarover ingerichte ruimte  zullen vrijwilligers van de Bezige Bijen u graag in alle rust met raad en daad terzijde staan.

Iedereen is dan van harte welkom.