More

    Opening vernieuwde speeltuin Liniewal

    Op woensdag 22 mei 2024 wordt aan de Liniewal de vernieuwde speeltuin feestelijk geopend. Alle geïnteresseerde Bekenaren zijn van harte welkom. De vernieuwing is tot stand gekomen dankzij een samenwerking tussen bewonersclub ‘De jeugd van tegenwoordig’, Dorpsplatform Prinsenbeek en de gemeente Breda. Wethouder Jeroen Bruijns zal om 15.30 uur de officiële opening verrichten.

    Enkele jaren geleden besloten bewoners van de Staart dat het speelveld toe was aan vernieuwing. Het veld was verouderd, in slechte staat en trok regelmatig hangjeugd aan. Onder de naam ‘De jeugd van tegenwoordig’ verenigden enkele gezinnen zich en vroegen het Dorpsplatform om hulp. Samen maakten ze plannen voor de financiering via partners en crowdfunding. Daarnaast werd een enquête verspreid onder de inwoners van de Staart om voldoende inspraak te garanderen. Het resultaat is een opgefriste, groene speelplaats waar iedereen van kan genieten.

    Recente artikelen

    Gerelateerde berichten