More

  Spreekuren wijk-boa Prinsenbeek

  Elke zes weken wordt er op vrijdag in de Zilverberk een spreekuur georganiseerd door wijk-boa Bente van Geel in Prinsenbeek. Dit spreekuur vindt plaats van 10.00 tot 11.00 uur. Daarnaast zal de wijk-boa ook elke zes weken aanwezig zijn met een keet op het marktplein op vrijdag. Dit is van 08.00 tot 12.00 uur.

  De spreekuren zijn geen nieuw begrip in Prinsenbeek. Jarenlang hebben wijkagenten in het verleden om de week op vrijdagochtend een spreekuur georganiseerd in de Zilverberk. Helaas is dit in de coronatijd stil komen te liggen, maar sinds halverwege mei wordt dit weer opgepakt door wijk-boa Bente van Geel. Tijdens dit spreekuur kun je met allerlei vragen terecht. Het zorgt voor verbinding en kennis over wat er allemaal in en rondom Prinsenbeek gebeurt en speelt.

  Bente zal op de volgende data op locatie zijn in de Zilverberk voor het spreekuur van 10.00 tot 11.00 uur: 9 augustus, 20 september, 1 november en 13 december.

  Op 21 juni, 2 augustus, 13 september, 25 oktober, 6 december en 17 januari zal Bente aanwezig zijn met de keet op het marktplein. Dit is van 08.00 tot 12.00 uur

  Recente artikelen

  Gerelateerde berichten