Hét aanspreekpunt van en voor inwoners

Dit is een tijd dat er veel bestuurders van verenigingen in Prinsenbeek afkomt. Dan hebben we het niet alleen over de energiekosten en de vraag in hoeverre je deze moet opvangen met een hogere contributie. We zien dat clubs het lastig hebben om voldoende vrijwilligers aan zich te binden en om bestuursleden te vinden. Ook in Prinsenbeek, het dorp dat bekend staat om de saamhorigheid, verbroedering, het samen de schouders ergens onder zetten. Er zijn ook hier zorgen bij verenigingen, zo maakt een snelle inventarisatie duidelijk.

Het Dorpsplatform Prinsenbeek (DPP) ziet het als haar taak om te bezien of we in gezamenlijkheid hierin iets kunnen ondernemen. Daarom nodigen wij de besturen van álle Prinsenbeekse verenigingen uit om eens samen te komen en met elkaar over de genoemde zorgpunten te praten. Daarvoor beleggen we een bijeenkomst op dinsdag 10 januari, vanaf 19.30 uur. Een locatie zoeken we aan de hand van het aantal aanmeldingen. Ook de clubs die geen zorgen hebben zijn van harte welkom.

Geef je, graag voor 17 december, met 1 of 2 personen op door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maar je kunt ook bellen of appen met:

  • Sjoerd Kustermans (voorzitter Dorpsplatform) 06-53430546
  • Frank Timmers (initiatiefnemer Verenigingsoverleg) 06-10969667