Hét aanspreekpunt van en voor inwoners

Penningmeester gezocht!
 
Wil jij je inzetten voor het dorp en heb je enig verstand van beheer van financiën? Dan zoeken wij jou! Als penningmeester voel je je verbonden met ons dorp en vind je het leuk om mee te denken over actuele zaken binnen het dorp waar het Dorpsplatform als vertegenwoordiging voor Prinsenbeek over meedenkt (met o.a. de gemeente)..
 
Als penningmeester heb je zelf ook specifiek taken en beheer je onder andere alle uitgaves van het Dorpsplatform en maak je daarvoor een jaarlijkse begroting. Ook ben je verantwoordelijk voor het beheer van de jaarlijkse subsidie van de gemeente die wij binnenkrijgen en werken wij met een kascontrole commissie. 
 
Lijk het je leuk om mee te draaien met ons gezellige kernteam? Schroom niet en neem contact op met het Dorpsplatform via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Het Dorpsplatform Prinsenbeek bestaat uit verschillende domeinen die zich allemaal in zetten voor Prinsenbeek. Zo zet domein Duurzaamheid zich in voor het verduurzamen van Prinsenbeek en zet domein Jeugd- en Kinderdorp zich in voor de jeugd in het dorp!