Hét aanspreekpunt van en voor inwoners

Het domein houdt zich bezig met alles wat met wonen in en rondom Prinsenbeek te maken heeft. Denk hierbij aan nieuwbouwprojecten, zoals Beeksbuiten of het organiseren van een woningmarkt. Ook houdt dit domein in de gaten wat de woonbehoeftes van Prinsenbeek zijn en heeft hier overleg met de gemeente Breda en andere partijen die een relatie hebben met bouwen en wonen in Prinsenbeek  (projectontwikkelaars, belangenorganisaties, e.d.).

Voor het domein wonen zijn wij op zoek naar een coördinator. Samen met een tweede persoon ben je verantwoordelijk voor het domein Wonen. Eens in de zes weken komen alle coördinators van de verschillende domeinen bijeen voor een vergadering. Per week ben je ongeveer 1 maximaal 1 - 2 uur kwijt. 

Lijkt het je leuk om mee te draaien met ons gezellige kernteam? Schroom niet en neem dan contact op met het dorpsplatform via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Het Dorpsplatform Prinsenbeek bestaat uit verschillende domeinen die zich allemaal inzetten voor Prinsenbeek. Zo zet het domein Duurzaamheid zich in voor het verduurzamen van Prinsenbeek en zet het domein Jeugd- en Kinderdorp zich in voor de jeugd in het dorp.