Hét aanspreekpunt van en voor inwoners

Profiel:
Wij zijn op zoek naar een gedreven en proactief persoon. Daarnaast heb je een hands-on mentaliteit en ben je maatschappelijk gedreven. Een pré voor de functie is dat je woonachtig bent in Prinsenbeek en daarnaast ook van veel gezelligheid houdt. Je behoudt het overzicht en bent een regelaar in hart en nieren.

Samen doen, samen sterk en samen werken.

Wat ga je doen?
Aan jou de taak om er voor te zorgen dat alle binnenkomende mails en stukken naar de juiste persoon worden doorgestuurd, of juist worden behandeld. Notuleren behoort niet tot je werkzaamheden, maar mocht je dit wel leuk vinden om te doen dan mag dat natuurlijk altijd! Daarnaast bereid je de vergaderingen voor. Je zorgt voor de locatie en stelt de agendapunten samen. Ook stuur je facturen door naar de penningmeester of naar het verantwoordelijke domein.
Samen met jouw mede vrijwilligers maak je het dorpsplatform tot een succes. 1 keer in de 6 weken ben je aanwezig bij een vergadering waar je naast je reguliere werkzaamheden, ook pro actief meedenkt. Uiteraard is het ook mogelijk om naast je taken als secretaris je in te zetten voor andere domeinen.

Alles is op vrijwillige basis. Je kunt ervaring opdoen met vrijwilligersnetwerken en een netwerk opbouwen. Ook kan het een bijdrage leveren aan je CV. Maatschappelijke betrokkenheid wordt door veel organisaties erg gewaardeerd. Wil je meer informatie over de functie of ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/WhatsApp naar 0614100023.