Hét aanspreekpunt van en voor inwoners

Voor het Dorplatform zijn wij op zoek naar een Voorzitter. Wil jij je steentje bij dragen aan het dorp en samen met jouw mede vrijwilligers Prinsenbeek naar een hoger niveau brengen, dan komen we graag met jou in contact.

Profiel:
Wij zijn op zoek naar een gedreven en proactief persoon. Daarnaast heb je een hands-on mentaliteit en ben je maatschappelijk gedreven. Een pré voor de functie is dat je woonachtig bent in Prinsenbeek en daarnaast ook van veel gezelligheid houdt. Jij bent niet bang om in het openbaar te praten en beschikt over een natuurlijk leiderschap.

Samen doen, samen sterk en samen werken.

Wat ga je doen?
Jij leidt de vergaderingen en neemt hierin het voortouw. Daarnaast ben jij ook voor een aantal projecten het aanspreekpunten. Samen met jouw collega’s van de kernpunten ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het dorpsplatform. Met jouw natuurlijke overwicht en leiderschap ben jij een fijne aanwinst in het team. Tijdens de vergaderingen behoud je het overzicht en bespreek je samen de to do’s. Ook stel je het verslag vast en denk je actief mee. Jij bent daarnaast ook verantwoordelijk voor de redactie van het jaarverslag en bent intermediair tussen de gemeente en domeinen.
Samen met jouw mede vrijwilligers maak je het dorpsplatform tot een succes. 1 keer in de 6 weken ben je aanwezig bij een vergadering waar je naast je reguliere werkzaamheden, ook pro actief meedenkt. Uiteraard is het ook mogelijk om naast je taken als voorzitter je in te zetten voor andere domeinen.

Alles is op vrijwillige basis. Je kunt ervaring opdoen met vrijwilligersnetwerken en een netwerk opbouwen. Ook kan het een bijdrage leveren aan je CV. Maatschappelijke betrokkenheid wordt door veel organisaties erg gewaardeerd. Wil je meer informatie over de functie of ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/WhatsApp naar 0614100023.