Als we niets meer aan “30 is de deal” doen zal het zoals zoveel dingen weer uit veler gedachten verdwijnen. Maar niet als het aan CV Piendraod ligt!!

De Groep Verkeersveiligheid Prinsenbeek (G.V.P.) heeft lang geworsteld met het feit hoe de Beekse mensen bewust te houden over hoe hard ze rijden door de Beekse kern. Nu werden wij benaderd door Martijn Meeuwissen van de bekende carnavalsclub CV Piendraod. Ook zij vinden dit een erg belangrijk thema en hebben daarom besloten hun B-wagen voor komend jaar aan dit thema te verbinden: “door het Beekse hart, wordt nog veuls te hard gekart”. Hiermee pikken zij aan bij het nog steeds te snel rijden op de Beek, en hier zijn wij als G.V.P. heel blij mee.

Intussen hangt de hele nishut van Piendraod al vol met borden en spandoeken van 30 is de deal, zodat ze niet vergeten waarvoor ze het allemaal doen. Ook alle bezoekers van de nishut worden nu fijntjes herinnerd aan het feit dat ze netjes naar huis moeten rijden. De G.V.P vind het mooi dat deze groep jongeren zo maatschappelijk betrokken is en daarom gaan we in overleg met de bouwers af en toe eens kijken hoe het er bij staat met de bouw van de wagen en doen we als G.V.P. hierover natuurlijk graag verslag.

Volgens de G.V.P. is er op dit moment geen betere manier om 30 is de deal te promoten, en daaromom zullen wij deze mooie groep bouwers dus gaan steunen en volgen zodat er straks in het Beekse hart, helemaal niet meer te hard wordt gekart!

Word vervolgd dus!

(Namens G.V.P. Rien Huijbregts)