Hét aanspreekpunt van en voor inwoners

zonnepanelen

Op dinsdag 16 april was er in Marktzicht een informatie avond van energiecoöperatie BRES. De BRES heeft een aantal marktpartijen uitgenodigd om een aanbieding te doen voor de verkoop van collectieve zonnepanelen. De BRES heeft daaruit de beste aanbieding gekozen en die tijdens de informatieavond laten. De aanbieding is behoorlijk scherp en de installateur, panelen en omvormer zijn van goede kwaliteit. In de presentatie tref je de belangrijkste informatie aan.

Presentatie Collectieve Zonnepanelen bewonersavond BRES in Prinsenbeek (PDF)

Hoe kunt u zich aanmelden?
Als je mee wilt doen met deze collectieve inkoopactie, kun je je melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanmelden verplicht tot niets, pas als de installateur een offerte uitbrengt en je deze accepteert, ben je gebonden aan de koop. We verzamelen alle aanmeldingen t/m 7 mei as. Vervolgens zal hierna in mei/juni de installateur contact met u opnemen om bij u langs te komen voor een aanbod op maat. Hier kunt u meteen al uw persoonlijke wensen met de installateur bespreken. Op basis van deze afspraak maakt de installateur de definitieve offerte, die de installateur ook naar BRES zal sturen ter controle van de kwaliteit en het prijsniveau. Geef in uw e-mail ook meteen door wat uw voorkeursmoment is voor de contactopname door de installateur (maandag t/m vrijdag tussen 8.00 – 17.00 uur).

Hoe meer aanmeldingen, hoe meer korting!
Kent u nog meer inwoners in Prinsenbeek voor wie dit aanbod ook interessant kan zijn, stuur dan het voorstel dat in de bijlage zit door. Bij meer deelnemers is er aanvullende korting, dus mocht u zonnepanelen overwegen, is dit hét moment om mee te doen! Op deze manier hopen we gezamenlijk bij te dragen aan het versnellen van de energietransitie in Breda.