Hét aanspreekpunt van en voor inwoners

Wil jij je steentje bijdragen en vind je het leuk om mee te denken over evenementen en initiatieven binnen Prinsenbeek? Lees dan snel verder!

Voor het domein Initiatieven en Subsidies binnen het Dorpsplatform Prinsenbeek zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons komen ondersteunen. Dit domein is op initiatief van de gemeente ingesteld om nieuwe ideeën en voorstellen uit en voor het dorp te stimuleren en te ondersteunen. Dat kan het beschikbaar stellen van materiaal of ruimte zijn. Maar ook het beschikbaar stellen van budget(subsidie) of het in contact brengen of verbinden met andere partijen in het dorp. De toetsing van de ingediende voorstellen zullen in een onderbouwd advies naar de gemeente gaan en voldoen aan de geldende voorwaarden van de gemeente. 

Het platform bestaat 14 vaste leden. Om een goede weerspiegeling van Prinsenbeek te zijn, is afgesproken het platform te laten bestaan uit mensen uit de volgende groepen; Jongeren, Ouderen, Ondernemers, Onderwijs en op eigen titel.

Wat ga je doen?

Het domein vergadert gemiddeld één keer per maand, op een dinsdagavond. Tijdens deze vergaderingen worden ingediende initiatieven besproken en waar mogelijk direct voorzien van een advies aan de gemeente. Hierin speelt jouw functie een belangrijke rol. Jij bent een volwaardig lid van het domein en stemt in die vorm ook mee in de advisering.

Profiel:

Wij zijn op zoek naar een gedreven, creatief en proactief persoon. Daarnaast heb je een hands-on mentaliteit en ben je maatschappelijk gedreven, denk je in oplossingen en heb je een binding met Prinsenbeek. Het Dorpsplatform is tenslotte van én voor Bekenaren!

Alles is op vrijwillige basis. Je kunt ervaring opdoen met vrijwilligersnetwerken en een netwerk opbouwen. Ook kan het een bijdrage leveren aan je cv. Maatschappelijke betrokkenheid wordt door veel organisaties erg gewaardeerd. Wil je meer informatie over de functie of ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/whatsapp naar 06-30467023.