Hét aanspreekpunt van en voor inwoners

Prinsenbeekse evenementen staan volgens goed gebruik aangekondigd op de witte borden met zwarte plakletters bij een zestal invalswegen. Het Prinsenbeekse evenementenoverleg heeft het initiatief genomen om op een eigentijdsere manier aandacht de vragen voor de activiteiten in het dorp. Daarbij gevoed door de wens vanuit Prinsenbeek Begroot om extra aandacht te krijgen voor communicatie in het dorp en steun voor het verenigingsleven waar we allemaal zo trots op zijn.

De gemeente Breda heeft de mogelijkheid geboden om enkele billboards te plaatsen in ons dorp. De locaties die daarvoor in beeld zijn, zijn de Backer en Ruebweg (ter hoogte van de lift naar de brug naar het station) en de Meester Bierensweg, (onderaan het stadsduct, bij de Beekse Stationsweg).

Het evenementenoverleg van het Dorpsplatform Prinsenbeek is van mening dat alle Beekse verenigingen en andere organisaties van activiteiten betrokken moeten worden bij de samenstelling van het reglement dat de basis vormt voor de keuze van de beelden die vanuit Prinsenbeek op de billboards komen. Er komen ook reclame-uitingen en mededelingen van de gemeente Breda op.

billboards_reglement.docx 

Daarom is er een concept reglement opgesteld, waar reacties op kunnen worden gegeven. Dat kan tot 15 juli door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.