Hét aanspreekpunt van en voor inwoners

billboard1

De optocht van Boemeldonck is het eerste evenement dat sinds afgelopen week op het billboard aan de Valdijk in Prinsenbeek staat aangekondigd. Voortaan kunnen ook andere organisaties hun activiteiten presenteren.

Voordat er zo’n beeld op het grote led-scherm staat, moet er eerst een aanvraag worden ingediend. Dat kan door het billboard aanvraagformulier in te sturen. Hier kun je ook het reglement vinden.

Een commissie van betrokken Bekenaren beoordeelt de aanvragen en biedt waar nodig hulp bij de technische uitvoering. Deze commissie bestaat uit Arne van Alten, Maud Meeuwissen, René Domstorff, Gert-Jan Bartels en Frank Timmers.

Het is de bedoeling dat er ook een led-scherm bij de fietsbrug aan de Backer en Ruebweg komt. De twee led-schermen in Prinsenbeek maken deel uit van een project met nog twaalf grotere schermen op de rondwegen van Breda. De gemeente stelt de grond beschikbaar en eigenaar Bereik zorgt voor het beheer. Een klein deel van de reclame-inkomsten zal dit bedrijf afdragen aan de gemeente.

Afbeeldingbron: Prinsenbeeknieuws.nl