Hét aanspreekpunt van en voor inwoners

Citius Fiber is gestart met de campagne www.gratisglasvezelaansluiting.nl. Vanuit de gemeente Breda is Citius Fiber geïntroduceerd. Vanaf volgende week begint onze aannemer – BAM Infra Telecom - met de schouw ter voorbereiding van de aanleg van een glasvezelnetwerk waar Prinsenbeek de komende decennia weer mee vooruit kan.

Inwoners kunnen zich gratis aansluiten op dit netwerk door zich aan te melden via onze website, de antwoordkaart e/o bij de schouwers. Doen zij dit vóór 15 mei, dan is de aansluiting geheel gratis en zonder voorwaarden. 

Waarom glasvezel?

Glasvezel is supersnel en biedt de meest stabiele vorm van internet die er bestaat. Dat zorgt ervoor dat men met gemak op meerdere apparaten tegelijk online kan zijn en grotere bestanden kan up- & downloaden. En dat is wel zo prettig in tijden waar we vaker thuiswerken, online onderwijs volgen of zorg op afstand willen verlenen of ontvangen.

In april begint men met de werkzaamheden. Inwoners zullen hier nauwelijks last van hebben. Per straat is Citius Fiber niet langer dan enkele dagen bezig. Melden inwoners zich vóór 15 mei aan, dan ‘boren’ wij de leiding onder de grond gratis naar de woning of het kantoor. Allemaal in overleg. Men bepaalt zelf waar de kabel het pand in gaat. En mochten Bekenaren direct willen genieten van de aansluiting, dan is er keuze uit diverse providers met aantrekkelijke pakketten.

Glasvezel doen we samen!

Om het maximale aantal inwoners aan te sluiten en te kunnen laten profiteren van supersnel, betrouwbaar en toekomstproof internet werkent Citius Fiber samen met het Dorpsplatform, verenigingen en lokale ondernemers en ambassadeurs. Hiervoor zal Citius Fiber in samenwerking met de providers de mogelijkheden onderzoeken voor een abonnementenwerving-actie. Citius Fiber onderzoekt de mogelijkheden voor een webinar eind april/begin mei, waarin inwoners vragen kunnen stellen aan Citius Fiber, BAM Infra Telecom of de beschikbare providers.