Hét aanspreekpunt van en voor inwoners

Bekenaren, bedrijven, verenigingen, organisaties en ook de toekomstige bewoners zo vroeg mogelijk betrekken bij de ontwikkeling van een mogelijke nieuwe woonbuurt. Met die gedachte roepen de initiatiefnemers van ‘Beeks Buiten’ Prinsenbeek op om mee te denken over de meerwaarde van de ontwikkeling voor het dorp. Tot en met 13 mei 2020 kan iedereen een digitale peiling invullen op de website PlanBreda.nl. De peiling is onderdeel van een haalbaarheidsonderzoek dat een combinatie van marktpartijen uitvoert. Na 1 juli 2020 besluit de gemeente Breda of de plannen tot ontwikkeling kunnen worden gebracht.

Het idee over Beeks Buiten

Het idee is dat er in een nieuwe woonbuurt als Beeks Buiten verschillende typen woningen komen: huur- en koopwoningen, van kleinere appartementen tot bouwkavels. Bedoeld voor een brede groep van bewoners. Speciale aandacht is er voor betaalbare woningen voor starters en senioren. Ook is het de bedoeling dat de nieuwe woonbuurt aansluit bij het dorpse karakter van Prinsenbeek. Denk aan plekken waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, groene straten en een open blik naar het landschap buiten Prinsenbeek.

Geef uw mening via PlanBreda.nl

Via een digitale peiling op de homepage van PlanBreda.nl kun je je mening geven over 4 onderwerpen: de meerwaarde van Beeks Buiten, hoe de nieuwe mogelijke woonbuurt kan aansluiten bij het Prinsenbeekse dorpse karakter, de openbare ruimte in de nieuwe woonbuurt en welke invloed de nieuwe woonbuurt heeft op de voorzieningen in Prinsenbeek. Mensen kunnen zich op PlanBreda.nl registreren en vervolgens inloggen. Het invullen van de peiling kan tot en met woensdag 13 mei 2020.

Vragen of hulp nodig?

Heb je vragen of hulp nodig bij het invullen van de digitale peiling? Neem dan contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie over de ontwikkeling vindt u ook op www.beeksbuiten.nl.

Als je geen toegang hebt tot de digitale peiling, kun je vanaf vrijdag 24 april ook terecht bij de Jumbo aan de Markt 14 in Prinsenbeek. Daar kun je een brief meenemen waarop je je mening kunt schrijven en achterlaten in de ‘Beeks Buiten Bus’ die daar staat.