Hét aanspreekpunt van en voor inwoners

Voor het DPP zijn wij op zoek naar nieuwe leden die het domein Wonen willen komen versterken. Als mede dorpsbewoner denk je binnen dit domein mee over de uitdagingen op het gebied van wonen in Prinsenbeek en zoek je mee naar oplossingen. Uiteraard doe je dit niet alleen!

Profiel:
Wij zijn op zoek naar gedreven, assertieve en proactieve mensen. Stevig, evenwichtig en flexibel met een ‘out of the box’ mentaliteit. Daarnaast ben je hands-on en ben je maatschappelijk geïnteresseerd. Je bent woonachtig in Prinsenbeek, beschikt bij voorkeur over een netwerk en houdt natuurlijk ook van gezelligheid. Je zoekt, waar nodig, naar originele en andere oplossingen, je bent in staat om de belangen van alle inwoners en ondernemers van Prinsenbeek zorgvuldig af te wegen en weet je constructief op te stellen richting verschillende stakeholders. Je bent een echte teamspeler. Samen doen, samen sterk en samen werken.

Wat ga je doen
Het domein houdt zich bezig met alles wat met wonen in en rondom Prinsenbeek te maken heeft. Denk hierbij aan nieuwbouwprojecten, zoals Beeksbuiten of het organiseren van een woningmarkt. Ook houdt dit domein in de gaten wat de woonbehoeftes zijn van verschillende doelgroepen in Prinsenbeek (bijvoorbeeld starters, jonge gezinnen, ouderen enz) en is hierover in overleg met de gemeente Breda en andere partijen die een relatie hebben met bouwen en wonen in Prinsenbeek (projectontwikkelaars, belangenorganisaties, e.d.).

Samen met jouw medevrijwilligers maak je het Dorpsplatform tot een succes. Eén keer in de zes weken is er een algemene vergadering van het DPP. Naast je reguliere werkzaamheden voor het domein, help en denk je waar mogelijk ook proactief mee over andere domeinen. Uiteraard vergader je tussentijds ook met de andere leden uit het domein. Alles is op vrijwillige basis, maar ons credo is wel: vrijwillig is niet vrijblijvend. Het DPP is er voor en door Bekenaren en bestaat uit vele enthousiaste, jonge en meer seniore leden. Je kunt er je eigen kennis en kunde en talenten inzetten en ervaring opdoen met vrijwilligersnetwerken. Je bouwt ermee een netwerk op. Het zal ook een bijdrage leveren aan je CV en je inzet heeft zo ook een toegevoegde voor je professionele carrière. Maatschappelijke betrokkenheid wordt door veel organisaties erg gewaardeerd. Uit ervaring weten we dat je vrijwillig inzetten voor de Beekse gemeenschap in georganiseerd verband binnen het DPP ook voor mensen aan het begin van hun maatschappelijke en professionele carrière zeer waardevol zal zijn.


Wil je meer informatie over de functie of ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel/WhatsApp naar 06-28537702.