Hét aanspreekpunt van en voor inwoners

high tea 718 400

In samenwerking met Werkgroep “Gezelligheid Samen” van Dorpsplatform Prinsenbeek, Domein Zorg, organiseert de Rotary Prinsenbeek e.o. voor de ouderen in Prinsenbeek een geheel verzorgde High Tea. Het Dorpsplatform streeft ernaar om binnen Prinsenbeek alle inwoners die zorg te laten genieten die nodig is om het leefgenot te optimaliseren. Hierbij maakt het gebruik van kennis, kunde en inzet van zowel vrijwilligers als professionele organisaties.

Duizenden Rotarians in Nederland ontplooien mooie activiteiten voor een ander. Vaak in de buurt en achter de schermen. De afdeling Prinsenbeek e.o. draagt ook graag haar steentje bij aan de Beekse gemeenschap. Het dorpsplatform en de Rotaryclub hebben een andere achtergrond en achterban, maar dezelfde doelstelling: een maatschappelijke bijdrage leveren aan de gemeenschap. Gezamenlijk organiseren zij voor de Beekse ouderen een High Tea; een gezellige middag die opgeluisterd wordt door smartlappenkoor “De Liesleut”.

High Tea

Datum:     zaterdag 21 september 2019

Tijd:         14.00-16.00 (13.30 uur: zaal open)

Tijdens de High Tea Optreden smartlappenkoor “De Liesleut”

Locatie:   Cafe-Zalencentrum Marktzicht, Markt 10, Prinsenbeek

Wij nodigen graag de bewoners van Hagedonk en andere oudere inwoners van Prinsenbeek uit, die door omstandigheden niet zo makkelijk een dagje uit kunnen realiseren. Deelname op advies en in overleg met de lokale organisaties: De Zonnebloem afdeling Prinsenbeek, de drie thuiszorgorganisaties Thebe, Careyn en Buurtzorg, Parochie OLV ten Hemelopneming, Het Kruispunt en de KBO. Indien u iemand kent die valt onder de doelgroep kan deze ook aangemeld worden bij Anton Hoeven, die u dan een aanmeldingsformulier zal mailen.

Aanmelden

Indien u iemand kent die tot de doelgroep behoort, kan deze nog aangemeld worden bij Anton Hoeven (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), die u dan een aanmeldingsformulier zal mailen. Dit formulier dient uiterlijk  15 september 2019  te worden gemaild naar

Anton Hoeven, coördinator ”Gezelligheid Samen” 

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In principe dient men zelf voor vervoer te zorgen. In zeer bijzondere omstandigheden kan hierover overleg met de organisatie plaatsvinden.

Afmelden

Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 076  541 32 75