Hét aanspreekpunt van en voor inwoners

Het Dorpsplatform Prinsenbeek, domein Zorg, organiseert op donderdag 8 en vrijdag 9 november een bijeenkomst over ‘Wonen in je eentje’.

Belangstellenden zijn hierbij welkom. Via thuiszorginstellingen Careyn, Thebe en Buurtzorg en de KBO, Zonnebloem en andere organisaties zullen mensen ook worden uitgenodigd.

Steeds meer mensen wonen alleen. Hoe kun je ervoor zorgen, dat je in je eentje toch veilig en comfortabel kunt blijven wonen?

Zorg voor Elkaar Breda / Wonen met Gemak heeft een programma ontwikkeld waarin op de voors en tegens van het alleen wonen wordt ingegaan.  Onder leiding van een deskundige wordt in een ongedwongen sfeer besproken hoe met bepaalde situaties kan worden omgegaan en worden allerlei handvatten aangereikt.

In verschillende wijken en dorpen in Breda zijn deze bijeenkomsten inmiddels met succes gehouden. Het Dorpsplatform, domein Zorg  kan dit programma nu ook in Prinsenbeek aanbieden.

De bijeenkomsten worden gehouden op 8 en 9 november van 10.00 tot 12.00 uur in De Zilverberk, Schoolstraat 9. Koffie staat klaar vanaf 9.30 uur. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Deelname is ook niet leeftijdgebonden.

Inschrijven kan door uiterlijk 21 oktober een mailtje te sturen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag vermelden: naam, adres, telefoonnummer, mailadres en voorkeursdatum.